Engeland

Aston Villa - Newcastle United

Newcastle heeft eindelijk de ongelukkige serie van vier achtereenvolgende nederlagen in de Premier League beëindigd. De eerste punten waar lang naar uitgekeken werd, werden gepakt in de uitwedstrijd tegen Aston Villa. Het duel eindigde in 1-3 in het Villa Park. Newcastle nam de leiding in de 32ste minuut via Fabian Schär, op aangeven van Kieran Trippier. Vier minuten later voerde Newcastle de score verder op. Schär passeerde nog een keer de doelman. Newcastle benutte na 52 minuten een kans en bracht de score op 0-3. Ollie Watkins milderde de score voor Aston Villa in de 71ste minuut na een assist van Leon Bailey. Maar Aston Villa was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 3-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Aston Villa één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Newcastle één overwinning en vier nederlagen heeft. . Sven Botman (Newcastle) speelde de hele wedstrijd. Met 43 punten staat Aston Villa op de vierde plaats, terwijl Newcastle met 32 punten op de zevende plek staat. De volgende wedstrijd van Aston Villa is op zaterdag 3 februari om 18.30 uur uit tegen Sheffield United op Bramall Lane. Newcastle speelt op dezelfde dag om 16.00 uur thuis tegen Luton op St. James' Park.