Pijnlijke avond voor Aston Villa is extra pijnlijk voor verdediger Moreno

Reacties

Aston Villa had dit seizoen nog geen thuiswedstrijd verloren, maar bij de eerste thuiswedstrijd op Villa Park in 2024 ging het meteen mis. De nederlaag tegen Newcastle United werd voor Álex Moreno een extra pijnlijke avond, door zijn rol bij de 0-3.

Pijnlijke avond voor Aston Villa is extra pijnlijk voor verdediger Moreno
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Aston Villa
Aston Villa
1 - 3
Newcastle United
Newcastle United

De Spaanse verdediger probeerde met een uiterste sprint nog te voorkomen dat Jacob Murphy scoorde. Strikt genomen slaagde hij in die opzet, maar erg veel lol beleefde hij er niet aan. Moreno tikte eerst zonder er iets van te merken de bal in eigen doel, en kwam daarna hard in botsing met de paal. De enige, schrale troost is dat het erop lijkt alsof de gevoeligste zone van het mannelijk lichaam ongedeerd is gebleven. Moreno vermande zich en speelde de wedstrijd uit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Resteert de sportieve teleurstelling bij de ploeg van Unai Emery. Door deze verliespartij hebben ze hun plek bij de eerste vier op het spel gezet. Voor het eerst sinds medio november kan de club uit Birmingham buiten de Champions League-plekken vallen, als Tottenham Hotspur woensdag de stadsderby van Brentford wint. Kans op herstel volgt zaterdag, dan moet Villa naar hekkensluiter Sheffield United.

Bekijk hier al onze video's
Meer Aston Villa
Meer over Aston Villa
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer Álex Moreno
Meer over Álex Moreno
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.