Engeland

Sheffield United - West Ham United

Thuisploeg Sheffield United en West Ham hebben zondag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Premier League dat op 2-2 eindigde. Sheffield United eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Binnen het half uur nam West Ham de leiding, toen Maxwel Cornet scoorde. Ben Brereton bracht in de 44ste minuut Sheffield United op gelijke hoogte. James Ward-Prowse bracht West Ham op voorsprong in de 79ste minuut. Een rode kaart in de 93ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Rhian Brewster van Sheffield United. De gelijkmaker voor Sheffield United werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Oliver McBurnie. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sheffield United twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl West Ham drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Gustavo Hamer speelde de hele wedstrijd voor Sheffield United en kreeg één gele kaart. Speelde de hele wedstrijd. Sheffield United heeft 10 punten en staat op de twintigste plek, terwijl West Ham met 35 punten de zesde plek inneemt. Op donderdag 1 februari om 20.30 uur speelt West Ham thuis tegen Bournemouth in het London Stadium.