Samenvatting: fans komen op Bramall Lane ogen tekort in achtbaan-slotfase

Reacties

West Ham United leek zondag op weg naar een belangrijke uitzege in de strijd om Europees voetbal, maar in de blessuretijd vergooide de Londense ploeg de winst op bezoek bij Sheffield United. In uiteindelijk veertien(!) extra minuten gebeurde er van alles.

Samenvatting: fans komen op Bramall Lane ogen tekort in achtbaan-slotfase
© Pro Shots
Sheffield United
Sheffield United
2 - 2
West Ham United
West Ham United

Scheidsrechter Michael Salisbury wilde zes minuten bij laten tellen, maar het werd ietsje later. Rhian Brewster van The Blades kreeg rood voor een grove charge op West Ham-speler Emerson. De aanvaller zag eerst geel, na tussenkomst van de VAR werd het rood. Ook de ploeg van David Moyes werd even later tot een tiental gereduceerd.

Vladimir Coufal had eerst geel gekregen voor protesteren na Brewsters overtreding, nu kwam hij te laat in op James McAtee en dat kostte de Tsjech zijn tweede gele prent. Daarmee was de koek nog niet op: West Ham-goalie Alphonse Areola gaf een penalty weg met een overtreding op Oli McBurnie.

Na nog een lang VAR-beraad bleef de penalty staan. Areola had zichzelf bezeerd en dus moest Lukasz Fabianski in allerijl het veld in om de 2-2 te voorkomen. De Pool slaagde daar niet in, McBurnie maakte 2-2. Daarna schreeuwde West Ham nog om een pingel, die kwam er niet. Na 104 minuten was het spektakelstuk ten einde.

Bekijk de beelden van de veelbewogen slotfase op Bramall Lane:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sheffield United
Meer over Sheffield United
Meer West Ham United
Meer over West Ham United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.