Engeland

Wolverhampton Wanderers - Fulham

Wolverhampton heeft de thuiswedstrijd tegen Fulham zaterdag gewonnen. Het duel in de Premier League eindigde in 2-1. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Rayan Aït-Nouri zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Tote António Gomes, en Wolverhampton op voorsprong bracht. Wolverhampton scoorde na 67 minuten en zette zo de score op 2-0. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Fulham werd gemaakt door Alex Iwobi, op aangeven van Armando Broja. Wolverhampton heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Fulham drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Wolverhampton dit seizoen. De nederlaag was ook voor Fulham de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Wolverhampton staat nu op de achtste plek met 41 punten, terwijl Fulham de nummer 12 is met 35 punten. De volgende speeldag speelt Wolverhampton op zaterdag 30 maart om 18.30 uur in een uitwedstrijd tegen Aston Villa. Fulham ontvangt zaterdag 16 maart om 18.30 uur Tottenham.