Engeland

Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers

Wolverhampton heeft twee keer gescoord tegen Tottenham in de uitwedstrijd in de Premier League op zaterdag. De wedstrijd eindigde in 1-2. Net voor de rust scoorde João Victor Gomes da Silva, met een assist van Pablo Sarabia, voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Direct na de rust bracht Dejan Kulusevski Tottenham langszij. Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Gomes da Silva de overwinning na een assist van Pedro Lomba Neto. In de laatste vijf wedstrijden heeft Tottenham twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Wolverhampton twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Tottenham dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Wolverhampton met één doelpunt verschil. . Micky van de Ven (Tottenham) speelde het hele duel. Tottenham staat nu op de vijfde plaats met 47 punten, terwijl Wolverhampton de nummer 10 is met 35 punten. In de volgende wedstrijd speelt Tottenham thuis tegen Crystal Palace, op zaterdag 2 maart om 16.00 uur. Wolverhampton speelt zondag 25 februari om 14.30 uur thuis tegen Sheffield United.