Engeland

Tottenham Hotspur - Brentford

Brentford heeft in de Premier League de uitwedstrijd tegen Tottenham niet weten te winnen ondanks een 1-0-voorsprong bij rust. Spurs kwam sterk terug en won met 3-2. Brentford kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Neal Maupay scoorde na 15 minuten. Direct na de rust bracht Destiny Udogie Tottenham langszij. Brennan Johnson maakte 2-1 in de 49ste minuut, na een assist van Timo Werner. Zeven minuten later passeerde Richarlison de Andrade de doelman en voerde Tottenham de voorsprong op. Ivan Toney scoorde in de 67ste minuut namens Brentford. Maar Brentford was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-2. In de laatste vijf wedstrijden heeft Tottenham drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Brentford één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Tottenham dit seizoen. De nederlaag was ook voor Brentford de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. . Micky van de Ven (Tottenham) en Mark Flekken (Brentford) speelde het hele duel. Tottenham staat na deze wedstrijd op de vierde plaats met 43 punten, terwijl Brentford op de vijftiende positie staat met 22 punten. Brentford heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Tottenham. In de volgende wedstrijd speelt Tottenham op zaterdag 3 februari om 13.30 uur bij Everton. Brentford ontvangt maandag 5 februari om 21.00 uur Manchester City.