Engeland

Aston Villa - Tottenham Hotspur

De eerste helft is zondag nog doelpuntloos gebleven in de Premier League-wedstrijd tussen Aston Villa en Tottenham, maar in de tweede helft nam Spurs de controle over het duel en won uiteindelijk met 4-0. Aston Villa eindigde de wedstrijd met 10 spelers. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet James Maddison zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Pape Sarr, en Tottenham op voorsprong bracht. Direct na de rust vergrootte Brennan Johnson de voorsprong van Tottenham. Een rode kaart in de 65ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor John McGinn van Aston Villa. De 3-0 werd vlak voor tijd gemaakt toen Heung-Min Son het net vond voor Tottenham, met een assist van Dejan Kulusevski. Tottenham vergrootte de voorsprong verder, toen Timo Werner scoorde, op aangeven van Son, in de 94ste minuut. Aston Villa heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Tottenham drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Micky van de Ven bij Tottenham in de 49ste minuut gewisseld. Aston Villa heeft 55 punten en staat op de vierde plek, terwijl Tottenham met 53 punten de vijfde plek inneemt. Tottenham heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Aston Villa. In de volgende wedstrijd speelt Aston Villa op zondag 17 maart om 15.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen West Ham. Tottenham ontvangt zaterdag 16 maart om 18.30 uur Fulham.