Engeland

Aston Villa - Nottingham Forest

Aston Villa heeft zaterdag een 4-2 winst geboekt in de thuiswedstrijd tegen Nottingham in de Premier League. Ollie Watkins opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Leon Bailey. Douglas Luiz Soares de Paulo vergrootte de voorsprong naar 2-0 na bijna een half uur, op aangeven van Jacob Ramsey. Soares de Paulo bracht in de 39ste minuut Aston Villa op 3-0, met een assist van John McGinn. De uitploeg verkleinde de achterstand tot 3-1 net voor het fluitsignaal toen Moussa Niakhaté scoorde, op aangeven van Taiwo Awoniyi. Nottingham deed de tegenstander nogmaals pijn in de 48ste minuut van de wedstrijd toen Morgan Gibbs-White scoorde, met een assist van Divock Origi, maar Nottingham was niet in staat om meer goals te maken. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Bailey en voerde de score verder op. In de laatste vijf wedstrijden heeft Aston Villa drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Nottingham één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Aston Villa staat na deze wedstrijd met 52 punten op de vierde positie, terwijl Nottingham de nummer 16 is met 24 punten. Op zaterdag 2 maart start om 18.30 uur een uitwedstrijd voor Aston Villa tegen Luton in het Kenilworth Road. Nottingham speelt op dezelfde dag om 16.00 uur thuis tegen Liverpool in het The City Ground.