Goed nieuws voor Oranje: Tottenham voorzichtig positief over Van de Ven

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Ange Postecoglou denkt niet dat Micky van de Ven lang afwezig is met een nieuwe hamstringblessure. Dat is goed nieuws voor bondscoach Ronald Koeman, die Van de Ven opnam in de voorselectie van Oranje.

Goed nieuws voor Oranje: Tottenham voorzichtig positief over Van de Ven
© Pro Shots

Van de Ven (22) liep in november een hamstringblessure op en was toen twee maanden afwezig, afgelopen zondag ging het opnieuw mis voor de tweevoudig international. Kort na rust van het duel met Aston Villa moest Van de Ven met een hamstringblessure naar de kant (zie video onder). Na de wedstrijd vertelde Postecoglou dat Van de Ven zelf het gevoel had dat het meeviel, dat lijken testen nu ook uit te wijzen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij Sky Sports is Postecoglou voorzichtig positief. 'We moeten nog alle gegevens verzamelen. Het lijkt er niet op dat hij dit weekend kan meespelen, maar we denken niet dat het iets ernstigs is.' Tottenham staat komende zaterdag in de Premier League tegenover Fulham, dat is de laatste wedstrijd van de club voor de start van de interlandperiode in maart.

Het Nederlands elftal speelt in maart twee oefenwedstrijden, tegen Schotland (22 maart) en Duitsland (26 maart). Van de Ven is een van de tien verdedigers in de voorselectie van Koeman.

Fulham
Fulham
3 - 0
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
Nederland
Nederland
4 - 0
Schotland
Schotland
Duitsland
Duitsland
2 - 1
Nederland
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.