Engeland

Tottenham Hotspur - Crystal Palace

De eerste helft van het duel in de Premier League tussen Tottenham en Crystal Palace is zaterdag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok thuisploeg Spurs het duel naar zich toe: 3-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 59ste minuut tot Eberechi Eze scoorde en zo Crystal Palace op voorsprong bracht. Timo Werner maakte gelijk namens Tottenham na een assist van Brennan Johnson, in de 77ste minuut. Cristian Romero bracht Tottenham op voorsprong na een assist van James Maddison, in de 80ste minuut. De uiteindelijke 3-1 voor Tottenham werd vlak voor tijd gemaakt door Heung-Min Son, op aangeven van Johnson. In de laatste vijf wedstrijden heeft Tottenham drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Crystal Palace één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. . Micky van de Ven (Tottenham) speelde het hele duel. Tottenham staat nu op de vijfde plaats met 50 punten, terwijl Crystal Palace op de veertiende plaats staat met 28 punten. Tottenham heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Crystal Palace. In de volgende wedstrijd speelt Tottenham op zondag 10 maart om 14.00 uur in een uitwedstrijd tegen Aston Villa. Crystal Palace ontvangt zaterdag 9 maart om 16.00 uur Luton.