Engeland

Crystal Palace - Burnley

Crystal Palace heeft de thuiswedstrijd tegen Burnley zaterdag gewonnen. Het duel in de Premier League eindigde in 3-0. Eén speler van Burnley kreeg een rode kaart. In de 35ste minuut werd Josh Brownhill van Burnley van het veld gestuurd met een rode kaart. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 68ste minuut tot Chris Richards scoorde, op aangeven van Jordan Ayew, en zo Crystal Palace op voorsprong bracht. Ayew vergrootte de marge in de 71ste minuut na een assist van Matheus França de Oliveira. Crystal Palace vond het net nog een keer, deze keer via Jean-Philippe Mateta in de 79ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Crystal Palace twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Burnley één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit betekent dat Crystal Palace op de veertiende positie staat met 28 punten en dat Burnley op de negentiende positie staat met 13 punten. Op zaterdag 2 maart om 16.00 uur speelt Crystal Palace bij Tottenham in het Tottenham Hotspur Stadium.