Engeland

Liverpool - Burnley

Liverpool heeft de thuiswedstrijd gewonnen tegen Burnley op zaterdag in de Premier League. De wedstrijd eindigde in 3-1. Na een half uur nam Liverpool de leiding, toen Diogo José Teixeira da Silva scoorde, met een assist van Trent Alexander-Arnold. Burnley maakte gelijk net voor het fluitsignaal toen Dara O'Shea scoorde, op aangeven van Josh Brownhill. Direct na de rust bracht Luis Díaz Liverpool opnieuw op voorsprong. Darwin Núñez diepte de voorsprong van Liverpool uit na een assist van Harvey Elliott, in de 79ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Liverpool vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Burnley twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Cody Gakpo werd in de 82e minuut in het veld gebracht voor Liverpool. Virgil van Dijk (Liverpool) speelde het hele duel. In de huidige stand heeft Liverpool 54 punten en staat op de eerste plaats, terwijl Burnley met 13 punten op de negentiende positie staat. Brentford is zaterdag 17 februari om 13.30 uur in het Gtech Community Stadium de volgende tegenstander voor Liverpool.