Engeland

Arsenal - Liverpool

Na vijftien opeenvolgende ongeslagen wedstrijden heeft Arsenal ook Liverpool VV met 3-1 verslagen in de thuiswedstrijd in de Premier League in het Emirates Stadium op zondag. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Bukayo Saka na 14 minuten. Liverpool maakte het 1-1 na 45 minuten. Gabriel Martinelli bracht Arsenal in de 67ste minuut op voorsprong. De uiteindelijke 3-1 voor Arsenal werd vlak voor tijd gemaakt door Leandro Trossard, op aangeven van Jakub Kiwior. Arsenal heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Liverpool vier overwinningen en één nederlaag heeft. Ryan Gravenberch bij Liverpool in de 58ste minuut gewisseld en Cody Gakpo werd uit de wedstrijd gewisseld in de 58ste minuut. Virgil van Dijk (Liverpool) speelde de hele wedstrijd. Arsenal staat na deze wedstrijd met 49 punten op de tweede positie, terwijl Liverpool nog steeds eerste staat. Twee punten verwijderen de teams met 51 punten. In de volgende wedstrijd speelt Arsenal op zondag 11 februari om 15.00 uur bij West Ham. Liverpool ontvangt zaterdag 10 februari om 16.00 uur Burnley.