Ødegaard begrijpt niets van kritiek Carragher aan zijn adres

Reacties

Martin Ødegaard heeft met verbazing kennisgenomen van de verwijten van Jamie Carragher. Het Liverpool-icoon stoorde zich aan het uitbundig vieren van de overwinning van Arsenal, maar Ødegaard weigert daar excuses voor te maken.

Ødegaard begrijpt niets van kritiek Carragher aan zijn adres
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
3 - 1
Liverpool
Liverpool

Arsenal boekte zondag een zeer belangrijke zege in de titelstrijd. De Gunners versloegen koploper Liverpool en na afloop werd dat uitgebreid gevierd. Onder anderen door Ødegaard, die de camera van een fotograaf leende om de feestvreugde vast te leggen, tot irritatie van Carragher.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De voormalig verdediger van Liverpool sprak zijn frustratie uit als analist van Sky Sports. 'Ga gewoon die tunnel in. Je hebt een wedstrijd gewonnen, drie punten, je bent briljant geweest. Ga daarna gewoon lekker naar binnen.' Ook op sociale media kwam hij erop terug. Carragher veranderde zelfs zijn profielfoto op X in Ødegaard met de camera. 'Natuurlijk moet je hiervan genieten, maar doe het wel gedisciplineerd!'

© X: @Carra23

De Noor kon zich niet vinden in de kritiek. 'Iedereen die van voetbal houdt, weet hoeveel het betekent om deze wedstrijd te winnen. En als je dat al niet mag vieren na de wedstrijd, wanneer mag het dan wel? We zijn blij met de overwinning, maar blijven ook bescheiden. We blijven hard werken en ons voorbereiden op de volgende wedstrijd, maar je moet ook blij zijn als je wint.'

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
34
24
5
5
82-26
+56
77
2
Manchester City
33
23
7
3
80-32
+48
76
3
Liverpool
35
22
9
4
77-36
+41
75
4
Aston Villa
35
20
7
8
73-52
+21
67
* Actueel tot en met 28 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.