Engeland

Burnley - Arsenal

Arsenal is op dit moment moeilijk te stoppen en dat heeft Burnley zaterdag ook ondervonden in het Turf Moor. De wedstrijd eindigde in 0-5, waarmee Arsenal zijn vijfde overwinning op rij heeft behaald in de Premier League. Martin Ødegaard opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team. Bukayo Saka bracht in de 41ste minuut Arsenal op 2-0. Direct na de rust liet Saka zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Arsenal. Leandro Trossard voerde in de 66ste minuut de voorsprong op voor Arsenal. Kai Havertz diepte de voorsprong uit in de in de 78ste minuut minuut. Burnley staat nu op de negentiende positie met 13 punten, terwijl Arsenal de nummer 2 is met 55 punten. Op zaterdag 24 februari om 21.00 uur speelt Arsenal thuis tegen Newcastle in het Emirates Stadium.