Engeland

Luton Town - Aston Villa

Aston Villa heeft zaterdag een 2-3 overwinning geboekt in de uitwedstrijd tegen Luton in de Premier League. Aston Villa kwam op voorsprong toen Ollie Watkins scoorde na 24 minuten, op aangeven van Leon Bailey. Watkins bracht in de 38ste minuut Aston Villa op 2-0, met een assist van Douglas Luiz Soares de Paulo. Tahith Chong verkleinde de marge voor Luton in de 66ste minuut. Carlton Morris maakte gelijk namens Luton in de 72ste minuut na een assist van Alfie Doughty. Het beslissende doelpunt voor Aston Villa werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Lucas Digne, op aangeven van Moussa Diaby. In de laatste vijf wedstrijden heeft Luton één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Aston Villa vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de achtste overwinning van Aston Villa met één doelpunt verschil. Tahith Chong scoorde één goalwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 84ste minuut voor Luton. In de huidige stand heeft Luton 20 punten en staat op de achttiende plaats, terwijl Aston Villa met 55 punten op de vierde positie staat. Luton heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Aston Villa. Tottenham is zondag 10 maart om 14.00 uur op Villa Park de volgende tegenstander voor Aston Villa.