Engeland

Liverpool - Luton Town

Liverpool heeft woensdag met één doelpunt achter gestaan in de Premier League-wedstrijd tegen Luton in het Anfield. Liverpool slaagde er echter in om de achterstand om te toveren in een voorsprong. Het duel eindigde uiteindelijk met een 4-1 winst. De score werd in de 12de minuut geopend door Luton via Chiedozie Ogbene. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Virgil van Dijk gelijk namens Liverpool na een assist van Alexis Mac Allister. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Cody Gakpo Liverpool op voorsprong na een assist van Mac Allister. Luis Díaz bouwde de marge verder uit in de 71ste minuut na een assist van Andy Robertson. De uiteindelijke 4-1 voor Liverpool werd in de 90ste minuut gemaakt door Harvey Elliott. Liverpool heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Luton één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Virgil van Dijk speelde de hele wedstrijd voor Liverpool en scoorde één goal, Cody Gakpo speelde de hele wedstrijd en scoorde één doelpunt, Ryan Gravenberch bij Liverpool in de 78ste minuut gewisseld en Tahith Chong werd uit de wedstrijd gewisseld in de 63ste minuut. Speelde de hele wedstrijd. Met 60 punten staat Liverpool op de eerste plaats, terwijl Luton met 20 punten op de achttiende plek staat. Luton heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Liverpool. Nottingham is zaterdag 2 maart om 16.00 uur in het The City Ground de volgende tegenstander voor Liverpool.