Engeland

Brentford - Liverpool

In de Premier League heeft Liverpool geprobeerd zaterdag de controle te behouden in de thuiswedstrijd tegen Brentford in het Gtech Community Stadium. Dat leidde tot een 4-1 overwinning. In de 35ste minuut nam Liverpool de leiding via Darwin Núñez, met een assist van Diogo José Teixeira da Silva. Alexis Mac Allister voerde in de 55ste minuut de score verder op voor Liverpool. Mohamed Salah Hamed Mahrous Ghaly scoorde in de 68ste minuut, na een assist van Cody Gakpo. Ivan Toney milderde de score voor Brentford in de 75ste minuut. Maar Brentford was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. De uiteindelijke 4-1 voor Liverpool werd vlak voor tijd gemaakt door Gakpo, op aangeven van Luis Díaz. In de laatste vijf wedstrijden heeft Brentford twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Liverpool vier overwinningen en één nederlaag heeft. Cody Gakpo werd bij de rust in het veld gebracht en scoorde één goal voor Liverpool en Ryan Gravenberch werd in de 34e minuut in het veld gebracht. Mark Flekken (Brentford) en Virgil van Dijk (Liverpool) speelde het hele duel. Met 25 punten staat Brentford op de veertiende plaats, terwijl Liverpool met 57 punten op de eerste plek staat. Brentford heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Liverpool. De volgende speeldag speelt Brentford op dinsdag 20 februari om 20.30 uur in een uitwedstrijd tegen Manchester City. Liverpool ontvangt woensdag 21 februari om 20.30 uur Luton.