Gemengde gevoelens bij Klopp na zege op Brentford en drie blessuregevallen

Reacties

Liverpool-manager Jürgen Klopp stond met gemengde gevoelens de pers te woord na het duel met Brentford. Zijn ploeg won overtuigend in Londen, maar de Duitser zag met Curtis Jones, Diogo Jota en Darwin Núñez drie spelers geblesseerd uitvallen.

Gemengde gevoelens bij Klopp na zege op Brentford en drie blessuregevallen
© Pro Shots
Brentford
Brentford
1 - 4
Liverpool
Liverpool

Na een half uur spelen viel eerst Jones geblesseerd uit. De middenvelder werd vervangen door Ryan Gravenberch, maar dat was niet de enige tegenslag voor Liverpool in de eerste helft. Tien minuten later moest ook Jota de strijd staken na een ongelukkig botsing. Mohamed Salah moest daardoor vroeger dan verwacht zijn rentree maken. 

Kort daarvoor was Jota nog belangrijk met een assist op de openingstreffer van Núñez en ook de Uruguayaanse doelpuntenmaker moest er in de rust aan geloven. Núñez bleef namelijk achter in de kleedkamer en werd vervangen door Cody Gakpo. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het zijn gemengde gevoelens. We verliezen hier een aantal spelers en weten nog niet hoe serieus het is. Maar wat het team daarna laat zien was exceptioneel. Elke bal werd in onze zestien gegooid. Dan heb je veel fysieke kracht, geluk en een keeper nodig. Die overigens geweldig speelde', is Klopp lovend over reservedoelman Caoimhín Kelleher bij TNT Sports.

Een precieze update kon Klopp nog niet geven over de blessuregevallen. 'Jones kwam in een botsing terecht en Jota volgens mij ook. Het ziet er voor beiden in ieder geval niet goed uit. Over de blessure van Darwin weten we nog weinig. Hij voelde iets, dat moeten we afwachten.' 

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
37
27
7
3
93-33
+60
88
2
Arsenal
37
27
5
5
89-28
+61
86
3
Liverpool
37
23
10
4
84-41
+43
79
4
Aston Villa
37
20
8
9
76-56
+20
68
* Actueel tot en met 15 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.