Blessuregolf Liverpool biedt Gravenberch kansen: 'Kan mezelf laten zien'

Reacties

Ryan Gravenberch (21) is een van de spelers die de blessuregolf bij Liverpool moet opvangen. De Nederlander maakte een goede indruk in zijn invalbeurt tegen Brentford (4-1) en is klaar om een deel van de personele problemen op te lossen.

Blessuregolf Liverpool biedt Gravenberch kansen: 'Kan mezelf laten zien'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
4 - 1
Luton Town
Luton Town

'Ik voel me goed en kijk enorm uit naar de wedstrijd van woensdag. Vooral na het duel van zaterdag', zei Gravenberch, die tegen Brentford al na ruim een half uur in de ploeg moest komen voor de geblesseerde Curtis Jones en in het restant een goede indruk maakte.

'Helaas is Curtis nu uit de roulatie met een blessure. Hopelijk komt hij zo snel mogelijk terug, maar voor mij is dit een kans om mezelf weer te laten zien en mijn kwaliteiten te tonen', was Gravenberch eerlijk. 'Ik speel liever wedstrijden dan dat ik train. Dus ik vind het lekker dat we elke drie à vier dagen een wedstrijd spelen.'

Woensdagavond wordt de ex-Ajacied in de basiself verwacht tegen Luton Town, tegen wie Liverpool in de vorige ontmoeting ontsnapte aan een nederlaag door een late goal van Luiz Díaz. 'Toen stonden ze heel compact. Luton Town heeft een goed team, maar toen speelden ze thuis. Zeker nu we Anfield achter ons hebben staan, wordt het een heel ander verhaal', voorspelde Gravenberch.

Het aantal afwezigen is erg groot bij Liverpool: manager Jürgen Klopp moet Alisson Becker, Curtis Jones, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold, Dominik Szoboszlai, Thiago Alcantara en Joel Matip allemaal missen tegen de formatie van Tahith Chong. Die laatste zal vermoedelijk een hoop aandacht krijgen van The Reds, want hij maakte in het heenduel het openingsdoelpunt.

Spelersprofiel

R. Gravenberch


Geboortedatum:
16 mei 2002
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
Liverpool
Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer R. Gravenberch
Meer over R. Gravenberch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.