Van Dijk geeft Liverpool duw in juiste richting: 'Wil belangrijk zijn'

Reacties

Virgil van Dijk is blij dat hij zijn ploeg op weg kon helpen tegen Luton Town. De centrale verdediger zorgde als aanvoerder voor de gelijkmaker bij de 4-1 overwinning.

Van Dijk geeft Liverpool duw in juiste richting: 'Wil belangrijk zijn'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
4 - 1
Luton Town
Luton Town

Na een hoekschop van Alexis Mac Allister liep Van Dijk zich knap vrij om de 1-1 tegen de touwen te koppen. 'Het was een goede gelijkmaker inderdaad', reageert hij na afloop bij de BBC.

De Nederlander was zelf graag vaker in scoringspositie gekomen. 'Ik wil belangrijk zijn bij standaardsituaties. Verdedigend en aanvallend. Ik stond vandaag wel vaker vrij, maar dan kreeg ik de bal niet.'

Dat Liverpool het lastig had met Luton Town vind Van Dijk niet zo vreemd. 'Luton is een goed team. Ze nemen soms grote risico's en als we dan de bal hebben, moeten we ze pijn doen. Uiteindelijk is het een geweldige avond. Nu is het tijd om ons te richten op komend weekend', sluit Van Dijk af. Dan staat voor Liverpool namelijk de finale van de League Cup op het programma tegen Chelsea.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.