FC Twente - Sparta Rotterdam

Twente heeft een overwinning geboekt in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam in De Grolsch Veste. Het team won zaterdag met 1-2 in de Eredivisie. Er werd een vroege voorsprong genomen door Twente na een doelpunt van Rots in de 21ste minuut, op aangeven van Michel Vlap. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Boadu diepte de voorsprong van Twente uit na een assist van Anass Salah-Eddine, in de 77ste minuut. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Sparta Rotterdam werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Pelle Clement, met een assist van Tobias Lauritsen. Twente heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Sparta Rotterdam één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Twente dit seizoen. De nederlaag was ook voor Sparta Rotterdam de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Op zondag 17 maart speelt Twente om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen PSV in het Philips Stadion. Sparta Rotterdam speelt op dezelfde dag om 16.45 uur thuis tegen Ajax in het Sparta-Stadion Het Kasteel.