FC Twente - Go Ahead Eagles

Twente heeft zondag een 3-0 winst geboekt in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de Eredivisie. Twente kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Sem Steijn scoorde na 12 minuten, op aangeven van Joshua Brenet. Steijn bracht in de 36ste minuut Twente op 2-0, met een assist van Gijs Smal. De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Brenet scoorde, op aangeven van Michel Vlap, in de 60ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Twente drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Twente staat op de derde positie met 47 punten. Go Ahead Eagles staat op de zesde plaats met 34 punten. Op zaterdag 2 maart speelt Twente om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Vitesse in de GelreDome. Go Ahead Eagles speelt op dezelfde dag om 18.45 uur thuis tegen RKC Waalwijk in De Adelaarshorst.