FC Twente - RKC Waalwijk

De wedstrijd in het De Grolsch Veste tussen Twente en RKC Waalwijk is in 3-0 geëindigd, waardoor Waalwijk voor de achtste keer achter elkaar niet wist te winnen in de Eredivisie. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Ricky van Wolfswinkel na 21 minuten, op aangeven van Michel Vlap. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Myron Boadu diepte de voorsprong van Twente uit na een assist van Youri Regeer, in de 79ste minuut. Twente vond het net nog een keer, deze keer via Younes Taha in de 81ste minuut. Twente heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl RKC Waalwijk twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Twente op zaterdag 10 februari om 18.45 uur bij Excelsior. RKC Waalwijk ontvangt vrijdag 9 februari om 20.00 uur NEC.