RKC Waalwijk - Heracles Almelo

De Eredivisie-wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Heracles vrijdag eindigde met een 1-2 winst voor de uitploeg in het Mandemakers Stadion. De doelpuntenmakers van Heracles waren Engels en Hansson. In de 35ste minuut nam Heracles de leiding via Hansson. Direct na de rust bracht Michiel Kramer RKC Waalwijk langszij. Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Engels de overwinning na een assist van Hansson. RKC Waalwijk heeft al vijf wedstrijden op rij niet gewonnen. RKC Waalwijk heeft in de laatste vijf wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Heracles twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van RKC Waalwijk dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Heracles met één doelpunt verschil. Met 14 punten staat RKC Waalwijk op de zestiende plaats, terwijl Heracles met 18 punten op de twaalfde plek staat. RKC Waalwijk speelt zijn volgende duel uit tegen Ajax. De teams staan op zondag 21 januari om 16.45 uur tegenover elkaar. Heracles neemt het zaterdag 20 januari om 18.45 uur thuis op tegen FC Volendam.