Heracles Almelo - Feyenoord

Feyenoord heeft zondag de uitwedstrijd tegen Heracles in de Eredivisie met 0-4 gewonnen. Calvin Stengs opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Santiago Giménez. Stengs bracht in de 18de minuut Feyenoord op 2-0, op aangeven van Quilindschy Hartman. Direct na de rust vergrootte Lutsharel Geertruida de voorsprong van Feyenoord. De uitploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Quinten Timber scoorde, met een assist van Mats Wieffer, in de 60ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Heracles één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Feyenoord vier overwinningen en één nederlaag heeft. De volgende speeldag speelt Heracles uit tegen RKC Waalwijk, op vrijdag 12 januari om 20.00 uur. Feyenoord speelt zondag 14 januari om 16.45 uur thuis tegen NEC.