Feyenoord - Sparta Rotterdam

Feyenoord heeft de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam zondag gewonnen. Het duel in de Eredivisie eindigde in 2-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 57ste minuut tot Dávid Hancko scoorde en zo Feyenoord op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lutsharel Geertruida en bouwde de marge verder uit na een assist van Luka Ivanusec. Met deze wedstrijd telt Feyenoord nu een reeks van drie wedstrijden zonder tegendoelpunten. Voor Feyenoord was het de zevende ongeslagen wedstrijd op rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Feyenoord drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Sparta Rotterdam één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt Feyenoord op zondag 18 februari om 16.45 uur in eigen huis tegen RKC Waalwijk. Sparta Rotterdam ontvangt zaterdag 17 februari om 18.45 uur Excelsior.