Vitesse - Feyenoord

Feyenoord heeft zondag gewonnen van Vitesse. Het duel in de Eredivisie eindigde na een ruststand van 0-1 in een zege voor de uitploeg: 2-1 in de GelreDome. Al vroeg in de wedstrijd kwam Feyenoord op voorsprong, toen Geertruida scoorde na 22 minuten, met een assist van Gernot Trauner. Het duurde een tijdje voor een van beide teams weer scoorde. Amine Boutrah maakte gelijk namens Vitesse na een assist van Thomas Buitink, in de 76ste minuut. Met nog zeven minuten te spelen maakte Lingr het beslissende doelpunt voor Feyenoord. In de laatste vijf wedstrijden heeft Vitesse één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Feyenoord drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Vitesse dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Feyenoord met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Vitesse op vrijdag 26 januari om 20.00 uur bij PEC Zwolle. Feyenoord ontvangt zondag 28 januari om 14.30 uur Twente.