Sparta Rotterdam - PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft zondag in de Eredivisie een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Sparta Rotterdam te winnen met 2-0. De uitploeg leidde bij rust met 1-0. PEC Zwolle startte goed en nam in de 26ste minuut de leiding na een doelpunt van Thomas Lam, op aangeven van Davy van den Berg. Van den Berg vergrootte in de 70ste minuut de marge voor PEC Zwolle. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sparta Rotterdam één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl PEC Zwolle twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft. Sparta Rotterdam staat nu op de negende positie met 26 punten, terwijl PEC Zwolle de nummer 8 is met 26 punten. Op zondag 11 februari speelt Sparta Rotterdam om 20.00 uur uit tegen Feyenoord in het Stadion Feijenoord en neemt PEC Zwolle het uit op tegen Go Ahead Eagles om 12.15 uur in De Adelaarshorst.