Emotionele Lam getuigt over zware week op privévlak

Reacties

De overwinning van PEC Zwolle bij Sparta Rotterdam leverde veel blije gezichten op in het Zwolse kamp. Doelpuntenmaker Thomas Lam was met zijn hoofd niet op Spangen, maar bij zijn gezin dat een zware week heeft doorgemaakt. Zichtbaar aangedaan stond hij voor de camera's.

Emotionele Lam getuigt over zware week op privévlak
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
0 - 2
PEC Zwolle
PEC Zwolle

'Ik heb een lastige week gehad. Mijn dochtertje heeft slecht nieuws gekregen, zij ligt momenteel in het ziekenhuis. Het doelpunt was voor haar, en voor mijn vrouw. Maar die dochter van ons is een echte bikkel, ze is vier maanden. Mijn vrouw wilde dat ik zou spelen, ik heb me eroverheen gezet. We hebben gewonnen, ik heb gescoord. Heel blij mee, maar ik denk wel steeds aan hoe het met hen gaat', aldus de verdediger bij ESPN.

Terug naar een veel minder belangrijk onderwerp: voetbal. Aanvoerder Bram van Polen liet zijn supporters aan het begin van de tweede helft schrikken door van het veld te strompelen. De captain heeft volgende week, uitgerekend op het veld van aartsrivaal Go Ahead Eagles, de kans om zijn 500ste wedstrijd voor PEC te spelen. Van Polen suste de zorgen snel.

'Mijn hamstring deed pijn, maar ik denk dat ik wel op tijd ben voor volgende week. Die wedstrijd van vorige week speelde wel in mijn hoofd, die wil ik niet missen man', aldus de rechtsachter, die overigens ook 'op scherp' stond. Hij had maatregelen genomen, vertelde hij. 'Ik liep vooraf naar Jeroen Manschot, om te vertellen dat ik me in zou houden, maar of hij me ook wilde helpen', grijnsde de captain uit Harderwijk.

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Lam
Meer over Lam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.