Sparta Rotterdam - AZ

AZ heeft in de Eredivisie punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Het duel eindigde in 1-1. AZ kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Yukinari Sugawara scoorde in de 25ste minuut, op aangeven van Sven Mijnans. Arno Verschueren maakte gelijk namens Sparta Rotterdam in de 74ste minuut na een assist van Charles-Andreas Brym. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sparta Rotterdam één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl AZ twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Sparta Rotterdam dit seizoen. De volgende speeldag speelt Sparta Rotterdam op zaterdag 9 maart om 18.45 uur in een uitwedstrijd tegen Twente. AZ ontvangt zondag 10 maart om 12.15 uur Excelsior.