Vitesse - FC Twente

Twente heeft zaterdag gewonnen van Vitesse. Het duel in de Eredivisie eindigde na een ruststand van 1-1 in een zege voor de uitploeg: 2-1 in de GelreDome. Van Wolfswinkel opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team. Vitesse scoorde na 44 minuten en maakte de score zo 1-1. Brenet maakte het beslissende doelpunt in de 79ste minuut. Vitesse heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Twente vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Vitesse dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Twente met één doelpunt verschil. De volgende wedstrijd van Vitesse is op zaterdag 9 maart om 21.00 uur uit tegen RKC Waalwijk in het Mandemakers Stadion. Twente speelt op dezelfde dag om 18.45 uur thuis tegen Sparta Rotterdam in De Grolsch Veste.