Vitesse - FC Volendam

Hoewel er opnieuw niet gewonnen werd, beëindigde Vitesse zijn belabberde reeks van vier nederlagen op rij in de Eredivisie. In de thuiswedstrijd tegen FC Volendam werd zondag met 1-1 gelijkgespeeld. Bilal Ould-Chikh opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Robin Maulun. Vitesse maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Michael Pinto scoorde, met een assist van Carlens Arcus, in de 6de minuut. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Het was alsnog de zevende wedstrijd op rij voor Vitesse dat er niet gewonnen werd. Vitesse heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl FC Volendam twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Vitesse dit seizoen. Op dit moment heeft Vitesse 13 punten en staat op de achttiende plaats, terwijl FC Volendam met 13 punten op de zeventiende positie staat. Op zondag 25 februari start om 12.15 uur een uitwedstrijd voor Vitesse tegen Excelsior in het Van Donge & De Roo Stadion. FC Volendam speelt op dezelfde dag om 20.00 uur thuis tegen Heerenveen in het Kras Stadion.