FC Volendam - Fortuna Sittard

0 - 1
Expected goals0.4 - 1.5

Fortuna Sittard heeft de uitwedstrijd tegen FC Volendam in de Eredivisie met 1-0 gewonnen. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Iñigo Córdoba zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Kristoffer Peterson, en Fortuna Sittard op voorsprong bracht. In de laatste vijf wedstrijden heeft FC Volendam één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Fortuna Sittard twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van FC Volendam dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Fortuna Sittard met één doelpunt verschil. FC Volendam heeft 12 punten en staat op de zeventiende positie, terwijl Fortuna Sittard met 23 punten de tiende positie inneemt. In de volgende wedstrijd speelt FC Volendam op zondag 4 februari om 14.30 uur bij Utrecht. Fortuna Sittard ontvangt zaterdag 3 februari om 18.45 uur Heerenveen.