FC Volendam - PSV

PSV heeft de uitwedstrijd op zondag gewonnen van FC Volendam in de Eredivisie. De wedstrijd eindigde in 1-5. FC Volendam benutte na 1 minuten een kans en bracht de score op 1-0. PSV maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Ismael Saibari scoorde, met een assist van Jordan Teze, in de 13de minuut. Direct na de rust bracht Jerdy Schouten PSV op voorsprong. Teze bouwde de voorsprong uit in de 74ste minuut na een assist van Saibari. Ricardo Pepi diepte de voorsprong van PSV uit na een assist van Teze, in de 79ste minuut. Vijf minuten later passeerde Isaac Babadi de doelman en bouwde PSV de voorsprong uit naar 5-1. Dit betekent dat PSV dit seizoen na 21e wedstrijden ongeslagen blijft. FC Volendam heeft al vijf wedstrijden op rij niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft FC Volendam één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl PSV drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. De volgende speeldag speelt FC Volendam op zondag 18 februari om 14.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Vitesse. PSV speelt vrijdag 16 februari om 20.00 uur thuis tegen Heracles.