FC Utrecht - PSV

De wedstrijd tussen Utrecht en het bezoekende PSV is in 1-1 geëindigd. Het resultaat betekent voor Eindhoven dat een reeks van zeventien opeenvolgende overwinningen in de Eredivisie ten einde kwam. Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Johan Bakayoko scoorde na 7 minuten, met een assist van Sergiño Dest. Direct na de rust bracht Othmane Boussaid Utrecht langszij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Utrecht één overwinning behaald en vier keer gelijkgespeeld, terwijl PSV vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Utrecht dit seizoen. Utrecht neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Excelsior, op zaterdag 27 januari om 21.00 uur in het Van Donge & De Roo Stadion. Op dezelfde dag speelt PSV om 18.45 uur thuis tegen Almere City in het Philips Stadion.