Wereld

PSV - Hamburger SV

PSV en Hamburger SV hebben zondag de buit gedeeld in de Club Friendlies Club Friendlies 1. De wedstrijd eindigde in 2-2. PSV moest met tien spelers verder na een rode kaart. Het bezoekende team opende de score na 7 minuten na een doelpunt van Guilherme Magro Pires Ramos, met een assist van László Bénes. Luuk de Jong bracht in de 18de minuut PSV op gelijke hoogte, op aangeven van Jordan Teze. Na een overtreding in de 31ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij André Ramalho Silva van PSV met rood van het veld. Robert Glatzel bracht in de 35ste minuut de uitploeg opnieuw op voorsprong. De Jong bracht in de 43ste minuut PSV op gelijke hoogte, met een assist van Joey Veerman. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 2-2. Immanuel Pherai bij Hamburger SV in de 79ste minuut gewisseld. Speelde de hele wedstrijd.