FC Utrecht - FC Volendam

Dankzij een hattrick van Taylor Booth heeft Utrecht in de Eredivisie FC Volendam verslagen met 4-2. Nick Viergever maakte ook een doelpunt voor de winnaars, terwijl Booth en Flint de doelpunten voor FC Volendam scoorden. De score werd in de 9de minuut geopend door FC Volendam via Chadwick Booth, op aangeven van Bilal Ould-Chikh. Booth bracht in de 38ste minuut Utrecht op gelijke hoogte, met een assist van Sam Lammers. De thuisploeg nam de leiding net voor het fluitsignaal toen Nick Viergever scoorde, op aangeven van Jens Toornstra. Josh Flint maakte in de 54ste minuut gelijk namens FC Volendam. Drie minuten later kwam Utrecht op voorsprong. Booth passeerde nog een keer de doelman, met een assist van Toornstra. Met nog zes minuten op de klok voerde Booth de voorsprong op voor Utrecht toen hij nog een keer scoorde en maakte hiermee zijn hattrick af. Voor Utrecht was het de twaalfde ongeslagen wedstrijd op rij. FC Volendam heeft al vier wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. Utrecht heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer gelijkgespeeld, terwijl FC Volendam één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Utrecht staat na deze wedstrijd met 23 punten op de elfde positie, terwijl FC Volendam de nummer 17 is met 12 punten. De volgende wedstrijd, op zondag 11 februari, speelt Utrecht om 14.30 uur thuis tegen Fortuna Sittard in Stadion Galgenwaard. FC Volendam zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen PSV. De wedstrijd start om 16.45 uur.