Excelsior - FC Utrecht

Excelsior en Utrecht hebben zaterdag de punten gedeeld in de Eredivisie. Het duel eindigde in 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 63ste minuut tot Jens Toornstra scoorde en zo Utrecht op voorsprong bracht. Siebe Horemans maakte in de 65ste minuut gelijk namens Excelsior. Het resultaat betekent dat Utrecht al elfde wedstrijden achter elkaar niet heeft verloren. Voor Utrecht was het de vierde wedstrijd op rij zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft Excelsior één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Utrecht één overwinning en vier keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het negende gelijkspel van Excelsior dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Excelsior uit tegen Almere City, op vrijdag 2 februari om 20.00 uur. Utrecht speelt zondag 4 februari om 14.30 uur thuis tegen FC Volendam.