Spakenburg - Excelsior

Spakenburg heeft zich verweerd tegen Excelsior in de thuiswedstrijd in het grootste gedeelte van de wedstrijd, maar in de verlenging lukt het Excelsior om te scoren en wint met 3-2 in de KNVB Beker 2nd Round. Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Ahmed El Azzouti scoorde in de 24ste minuut. Lazaros Lamprou bracht in de 36ste minuut Excelsior op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan bracht El Azzouti Spakenburg op voorsprong na een assist van Wimilio Vink. Maar Spakenburg was niet in staat om meer goals te maken. Excelsior maakte het 2-2 na 75 minuten. Het beslissende doelpunt voor Excelsior werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Nikolas Agrafiotis. De wedstrijd stond gelijk na de eerste helft, maar in de tweede helft haalde Excelsior de winst binnen.

Spakenburg en Excelsior hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld.