VVV-Venlo - FC Eindhoven

Het is lang geleden dat Eindhoven nog gewonnen heeft in de Eerste Divisie. De uitwedstrijd tegen VVV heeft daar geen verandering in gebracht. Het duel in het Covebo Stadion - De Koel - eindigde in 2-2 en daarmee heeft Eindhoven al acht keer achter elkaar niet gewonnen. Al vroeg in de wedstrijd kwam VVV op voorsprong, toen Levi Smans scoorde na 17 minuten, op aangeven van Thijme Verheijen. Direct na de rust bracht Jasper Dahlhaus Eindhoven langszij. Ozan Kökcü maakte 2-1 in de 55ste minuut. De gelijkmaker voor VVV werd gemaakt door Michalis Kosidis, met een assist van Smans. In de laatste vijf wedstrijden heeft VVV één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Eindhoven drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van VVV dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt VVV uit tegen Helmond Sport op vrijdag 1 maart om 20.00 uur in het GS Staalwerken Stadion. Eindhoven speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Jong AZ in het Jan Louwers Stadion.