FC Eindhoven - FC Groningen

Het duel in het Jan Louwers Stadion tussen Groningen en Eindhoven is in 0-3 geëindigd, waardoor Eindhoven voor de zevende keer achter elkaar niet wist te winnen in de Eerste Divisie. Het bezoekende team opende de score in de twintigste minuut na een doelpunt van Luciano Valente, op aangeven van Romano Postema. Het volgende doelpunt liet lang op zich wachten. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Laros Michael d'Encarnação Duarte en bouwde de marge verder uit na een assist van Leandro Bacuna. Groningen vond het net nogmaals via D'Encarnação Duarte, met een assist van Jorg Schreuders, in de 70ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Eindhoven twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Groningen vier overwinningen en één nederlaag heeft. Op vrijdag 23 februari om 20.00 uur speelt Eindhoven een uitwedstrijd tegen VVV in het Covebo Stadion.