FC Groningen - TOP Oss

TOP Oss is met 3-0 verslagen in haar uitwedstrijd tegen Groningen in de Eerste Divisie-wedstrijd zondag. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Johan Hove scoorde, op aangeven van Marvin Peersman. Luciano Valente bouwde in de 55ste minuut de voorsprong uit voor Groningen. Groningen vond het doel nog een keer, deze keer via Kristian Lien, met een assist van Rui Jorge Monteiro Mendes, in de 87ste minuut. Groningen heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl TOP Oss twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Volgende tegenstander voor TOP Oss is Jong Ajax. De teams spelen tegen elkaar op vrijdag 16 februari om 20.00 uur in het Frans Heesen Stadion.