TOP Oss - ADO Den Haag

De Eerste Divisie-wedstrijd vrijdag tussen TOP Oss en ADO Den Haag is al in de eerste helft beslist. De uitploeg stond bij rust met 3-1 voor en wist die voorsprong te behouden tot het laatste fluitsignaal. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Kürsad Sürmeli scoorde na 13 minuten. Henk Veerman voerde de score verder op naar 2-0 na bijna een half uur, op aangeven van Sürmeli. Jort van der Sande bracht in de 36ste minuut ADO Den Haag op 3-0, op aangeven van Daryl van Mieghem. In de 44ste minuut poetste Konstantinos Doumtsios na een assist van Roshon van Eijma, iets van de achterstand weg voor TOP Oss. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 3-1 zege voor TOP Oss. In de laatste vijf wedstrijden heeft TOP Oss twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl ADO Den Haag vier overwinningen en één nederlaag heeft. Op zondag 11 februari staat de volgende competitiewedstrijd voor beide teams op het programma. TOP Oss speelt om 14.30 uur in het Euroborg uit tegen Groningen. ADO Den Haag neemt het om 12.15 uur thuis op tegen Den Bosch in het Bingoal Stadion.