MVV Maastricht - TOP Oss

MVV heeft de thuiswedstrijd tegen TOP Oss in de Eerste Divisie vrijdag met 2-0 gewonnen. Koen Kostons en Dailon Livramento zorgden beiden voor een doelpunt. De thuisploeg opende de score na 9 minuten via Kostons, op aangeven van Leroy Labylle. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Met nog zes minuten op de klok voerde Dailon Livramento de score verder op voor MVV, met een assist van Ferre Slegers. In de laatste vijf wedstrijden heeft MVV drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl TOP Oss één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Op 12 januari om 20.00 uur staat de uitwedstrijd tussen MVV en Cambuur in het Cambuur Stadion op het programma. Op die dag staat de thuiswedstrijd van TOP Oss tegen Willem II in het Frans Heesen Stadion op het programma.