NAC Breda - TOP Oss

2 - 0
Expected goals2.7 - 0.2

De wedstrijd tussen NAC Breda en TOP Oss in het Rat Verlegh Stadion is vrijdag in 2-0 geëindigd. Dit resultaat betekent dat NAC nu vier overwinningen achter elkaar heeft behaald in de Eerste Divisie. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Sigurd Haugen scoorde en zo NAC Breda op voorsprong bracht. Met nog vijf minuten op de klok voerde Aimé Omgba de score verder op voor NAC Breda, op aangeven van Tom Boere. Met deze wedstrijd telt NAC Breda nu een reeks van drie wedstrijden zonder tegendoelpunten. Voor TOP Oss was het de zevende wedstrijd achter elkaar zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft NAC Breda vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl TOP Oss één gelijkspel en vier nederlagen heeft. NAC Breda speelt in de volgende wedstrijd uit tegen ADO Den Haag in het Bingoal Stadion, TOP Oss treft VVV in de thuiswedstrijd in het Frans Heesen Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 15 december om 20.00 uur.