NAC Breda - Jong Ajax

1 - 1
Expected goals1.2 - 0.3

NAC Breda heeft vrijdag in de Eerste Divisie gelijkgespeeld in de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax: 1-1. De score werd in de 23ste minuut geopend door het bezoekende team via Mika Godts, met een assist van Ahmetcan Kaplan. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Aimé Omgba maakte in de 68ste minuut gelijk namens NAC Breda. In de laatste vijf wedstrijden heeft NAC Breda twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong Ajax één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het vierde gelijkspel van NAC Breda dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt NAC Breda uit tegen MVV, op zondag 19 november om 16.45 uur. Jong Ajax speelt vrijdag 24 november om 20.00 uur thuis tegen TOP Oss.