Helmond Sport - MVV Maastricht

Helmond Sport heeft de thuiswedstrijd tegen MVV tot de rust gecontroleerd en kwam op een 1-0 voorsprong. MVV draaide het duel in de Eerste Divisie echter om en won met 2-1. Binnen het half uur nam Helmond Sport de leiding, toen Martijn Kaars scoorde, met een assist van Pius Krätschmer. Ferre Slegers maakte gelijk namens MVV in de 79ste minuut. Het beslissende doelpunt voor MVV werd vlak voor tijd gemaakt door Dailon Livramento, op aangeven van Koen Kostons. In de laatste vijf wedstrijden heeft Helmond Sport één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl MVV drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Helmond Sport dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van MVV met één doelpunt verschil. Willem II is de volgende tegenstander voor Helmond Sport in de uitwedstrijd. MVV speelt een thuiswedstrijd tegen Groningen in het De Geusselt. Beide wedstrijden worden op vrijdag 15 december om 20.00 uur gespeeld.