TOP Oss - VVV-Venlo

Na zeven wedstrijden in de Eerste Divisie zonder overwinning heeft TOP Oss eindelijk weer punten gepakt. Het duel met VVV leverde een 1-2 winst op. Al vroeg in de wedstrijd kwam TOP Oss op voorsprong, toen Arthur Allemeersch scoorde in de 11de minuut, met een assist van Amine Rehmi. Enrico Hernández bracht in de 36ste minuut TOP Oss op 2-0, op aangeven van Jonathan Mulder. In de 39ste minuut verkleinde Elias Sierra-Cappelleti na een assist van Michalis Kosidis, de marge voor VVV. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 2-1 overwinning voor VVV. TOP Oss heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl VVV één overwinning en vier nederlagen heeft. De nederlaag was voor VVV de derde nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt TOP Oss uit tegen MVV op vrijdag 22 december om 20.00 uur in het De Geusselt. VVV speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Telstar in het Covebo Stadion.